0 op de meter TUIN oplossing:

Jacuzzi

Stel je wil regelmatig lekker in je tuin kunnen genieten van een avondje jacuzzi, waar moet je dan op letten?

Past deze oplossing perfect in uw 0 op de meter tuin?

Echt genieten van je jacuzzi

Stel je wil regelmatig lekker in je tuin kunnen genieten van een avondje jacuzzi, waar moet je dan op letten?

Een familie met drie opgroeiende tieners gaan bewust om met energie en het milieu. Ze denken aan de toekomst van hun kinderen en eventuele kleinkinderen, als het om energieverbruik en de gevolgen voor het milieu gaat. Een hartenwens wil men laten uitkomen en het gezin overweegt om een luxe jacuzzi aan te schaffen, welke men achter in de tuin wil plaatsen.

Na een passend type te hebben gevonden, blijkt het verbruik mede door het voorgenomen gebruik het gehele jaar door in deze uitvoering erg hoog. Het voelt niet goed en vindt dit bezwaarlijk en neemt e.e.a. alsnog in overweging. Men besluit zich goed te laten adviseren. Zo zijn de ligging en plaatsing belangrijk voor privacy en ook voor de aansluitkosten. Bij onjuiste keuzes komen er mogelijk terugkomende ongemakken en onderhoudskosten om de hoek kijken.

Een degelijke spa moet dag in dag uit een temperatuur van 38 graden hebben. Het is geen goed idee om met die temperatuur te spelen. De degelijke moderne modellen zijn zo gefabriceerd dat die warmte behouden wordt op een energiezuinige manier.

Bovendien is de bedoeling van een spa net dat je er op elk moment van de dag van kan genieten, als je daar zin in hebt. De spa moet altijd voor je klaar staan.

Op verschillende websites is te vinden dat het niet verstandig is om bijv. een zonneboiler of warmtepomp aan te sluiten op uw spa of jacuzzi. Dit is echter niet waar. Wel belangrijk is dat u zich goed laat informeren over de mogelijkheden. Vooral wanneer je het belangrijk vindt om te investeren in de nieuwste energiezuinige technieken.

Een NUL op de meter tuin helpt met de juiste keuzes, type en opstelling. In het geval in Lieshout is het bezwaar tegen het hoge energieverbruik van de spa weggenomen door een zonnestroom installatie aan te bieden.

Extra zonnepanelen in Lieshout

Aansluitend is naar verdere toekomstige behoeften en te verwachten verbruik gekeken en is na aanleiding van het advies, de keuze gemaakt voor een grotere zonnestroominstallatie. Dit zodat het verbruik binnenshuis ook deels eveneens kon worden gecompenseerd. Omdat de installatie met de beschikbare mogelijkheden het best rendeert aan de voorzijde van de woning, heeft men een zonnepaneel type gekozen wat qua kleurstelling het beste bij de dakpannen past en vanuit het straat beeld niet opvalt en zelfs wat chique overkomt. Een extra energievoorziening in een eenvoudigere uitvoering is geplaatst op het dak van de garage.

Shape
Shape

Samen naar een duurzaam resultaat

Ontdek hier meer duurzame oplossingen

Een nul op de meter tuin is op vele manieren te realiseren. Belangrijk is om uw wensen kenbaar te maken én hoe we deze kunnen compenseren met duurzame oplossingen.