0 op de meter TUIN oplossing:

Beurs

Ons team heeft hard gewerkt om tijdens de Tuinbeurs Bloem en Tuin in Nuenen op landgoed Gulbergen. Zo hebben in negen dagen ruim zeventigduizend bezoekers geïnformeerd en geïnspireerd kunnen worden op het gebied van energieneutrale tuinen.

Past deze oplossing perfect in uw 0 op de meter tuin?

Speciale nul op de meter tuin voor Bloem en Tuin.

Het thema van Bloem & Tuin is ‘nul-op-de- meter-tuin’. “We tonen dat besparen niet alleen binnenshuis, maar ook buitenshuis een fors lagere energienota oplevert. Zo draagt onze nul-op-de-meter-inspiratietuin op verschillende manieren bij aan een betere en schonere leefomgeving. Op jaarbasis verbruikt deze klimaatneutrale tuin geen energie. Terwijl er toch luxe en sfeer aanwezig zijn”, vertelt organisator John Geven.

Medewerkers van de gespecialiseerde bedrijven Fred Langstraat tuinen en ALTEIDFrenken staan klaar voor advies en demonstraties over duurzame besparingen. De een weet alles over het verwerken van duurzame beplanting en een natuurlijk evenwicht in materialen, de ander is specialist op het gebied van verlichting en energiezuinige en technische installaties.

Nuenencentraal

Shape
Shape

Samen naar een duurzaam resultaat

Ontdek hier meer duurzame oplossingen

Een nul op de meter tuin is op vele manieren te realiseren. Belangrijk is om uw wensen kenbaar te maken én hoe we deze kunnen compenseren met duurzame oplossingen.